social-media-with-instagram-photo-frame-

#zajednickiobrok

OBROK

ZAJEDNIČKI OBROK je online društvena kulinarska igra u koju su dobrodošli svi koji vole da kuvaju!

Cilj je zabava, druženje, nova poznanstva i razmena ideja.

 

Na početku svake igre bira se DOMAĆIN tog kruga, food blogger po čijem receptu svi spremamo. U igri su uvek ponuđena dva recepta, jedan slani, jedan slatki. Učesnici imaju mogućnost da izaberu koji žele pripremiti. 

ZAJEDNIČKI

Sve je tajna do dana objave :)

Vrlo jednostavno a nemerljivo zabavno. Sa velikim nestrpljenjem očekujemo da vidimo maštovitost i originalnost kolega. Bude toliko različitih kreacija i dekoracija da je milina gledati tu kulinarsku kreativnost. Ono što bih izdvojila je upravo to, s obzirom da igra broji veliki broj članova sa različitim načinom ishrane, da svako prilagodi sebi recept. Na taj način od osnovnog recepta, dobije se pregršt novih nadograđenih.  Smatram da na ovaj način doprinosimo i razvijamo kulinarstvo!

Na Instagramu sve fotografije u sklopu igre, objavljene na feed-u možemo videti pod #zajednickiobrok !

Dokaz vrednosti ove igre je i to, što nakon završenog kruga, recepte nastavljaju isprobavati i ostali pratioci.

Drugi o igri...

Zajednički obrok je prva instagram igra koja je okupila preko 150 foodblogera i ljubitelja kuvanja na jednom mestu, gde zajedno i na istu temu, a opet sasvim slobodno u skladu sa ličnim izborom, pripremaju zdrave obroke na temu domaćina igre. Podrška između učesnika i zadovoljstvo koje domaćinu kruga pripadne su nemerljivi. Velika vrednost je i međusobna inspiracija fotografijama koje nastanu u svakom krugu, koje nam služe da unapredimo i lični profil i rad. Moje lično iskustvo kao domaćina u igri #zajednickiobrok je jako pozitivno, vezujem ga za osećaj velike sreće i ponosa i rado bih ga ponovila :)

Screen Shot 2021-01-08 at 15.57.42.png

Kao food-blogerka sa 12 godina staža, koja se sa nostalgijom seća kulinarskih igrica iz vremena pre društvenih mreža, a koje su se sve vremenom ugasile, mnogo sam se obradovala kad sam čula da na Instagramu postoji igra #zajednickiobrok. Svi spremamo isti recept i objavljujemo istog dana, pa je silno zabavno, ali i poučno, videti i pročitati kako je drugima ispalo i kakvi su im utisci, a bude tu i nekih nagradica...

Screenshot%202020-06-07%20at%2019.15_edi
dani.jpg

Igra zajednicki obrok je razmena kreativnih ideja, zdravih recepata i mnogo pozitivne energije. Sa nestrpljenjem iščekujem svaki naredni krug. Hvala Nataša!

Zajednički obrok je za mene mnogo više od igre. Sastavni je deo mog profila jer u njemu učestvujem od samog početka.
Svaka druga subota na instagramu bude rezervisana za stotine učesnika koji jedan izabran recept pripreme i prezentuju na svoj način.
Zajednički obrok je jedan veliki lanac u kom je svaka karika posebna i bitna.
Ako ste osoba koja je pre svega timski igrač, pozitivna, radoznala, kreativna, ambiciozna i imate bar malu želju za eksperimentisanjem u kuhinji - onda ste na pravom mestu!

IMG_20201029_101601_239.jpg

Igra zajednički obrok okuplja kreativne i pozitivne ljude koji vole da kuvaju, druže se i razmjenjuju kulinarska iskustva. Svaki krug iščekujemo sa nestrpljenjem jer se dobro zabavimo i otkrijemo neki novi recept. Prijavite se i budite deo vesele ekipe!

Screenshot 2020-06-07 at 19.13.32.png

Zajednički obrok od igre za one koji vole kuvanje i žele da se zabave, polako postaje platforma koja će verujem u budućnosti okupiti još veći broj najrazličitijih ljudi. Ne znam da li je veće uživanje kada pripremam po tuđem receptu ili kad sve te divne žene u svojim kuhinjama širom sveta spremaju obrok po mom receptu. Upravo ta energija čini Zajednički obrok posebnim.

Screenshot 2020-06-07 at 19.14.24.png
emotional-surprised-guy-stands-in-paper-

ZVANIČNI UČESNICI

zajedničkog obroka

PARTNERI

koji su podržali projekat

om-logo.png
careta-logo.png