DOMAĆIN IGRE

 

Dragi kulinari, pre početka narednog kruga želim da vam kažem dve stvari. 

Prva je da od sada, nakon završenog kruga kada učitavate slike na sajt, one su odmah i vidljive. Tako da može odmah da se proveri da li je učitana ili nije, neće više biti zabune.

Druga stvar je da nakon ovog kruga pravimo pauzu. Idem na duži put, imam mnogo obaveza i nisam sigurna da ću uspeti da organizujem igru na vreme i ispratim potrebne korake, pa je moja odluka pauzirati dok se ne ukaže dobra prilika. Zbog toga što nemam sve potrebne informacije o datumima obaveza, ne mogu reći tačno vreme pauze. Možda će biti dve nedelje, a možda i duže. U grupama ću na vreme najaviti početak i slati obaveštenja.  Hvala vam na razumevanju i radujem se ovom krugu, kao i nekim narednim, vašim ulogama domaćina, gostoprimstvu, improvizacijama, emocijama, lepim rečima, novim zadacima i svemu što nas čeka u okviru zajedničkog obroka.

Na redu je 29. krug igre u kom je domaćin Sonja sa profila @zdravo_ja! 

 

U narednih par redova, ona nam se predstavila.

" Pozdrav svima, moje ime je Sonja. Po struci sam vaspitač i već godinama radim sa decom. Zaposlena sam u jednom privatnom produženom boravku za decu gde imam slobodu da smišljam i kreiram dodatni sadržaj. Često na važne datume organizujemo radionice zdravih slatkiša, gde deca uz moje instrukcije sa uživanjem prave zdrave poslastice i degustiraju. 

Živim i radim u Beogradu, ali sam poreklom iz Novog Sada, tačnije iz obližnjeg sela Bukovca gde imam porodičnu kuću i tamo se uvek rado vraćam. Odrasla sam na domaćoj kuhinji i od malena sam volela da pripremam hranu. Kako sam odrastala menjala sam način ishrane, sve dok se nisam osamostalila i prestala da koristim namirnice životinjskog porekla. Nekako se moj životni ritam poklopio sa ritmom koji vlada u prirodi. Vremenom sam bolje upoznala bogatstvo i raznovrsnost biljnih namirnica i počela sama da smišljam zdrave i ukusne obroke.

Na ideju da otvorim ovaj profil me je pokrenula sestra koja je grafički dizajner i ona mi je osmislila osmislila logo. Logo je ruka u obliku viljuške koja maše u znak dobrodošlice svima , a a naziv zdravo_ja je ujedno i pozdrav i znak kakve recepte možete pronaći na mom profilu. Moj cilj je da ponudim ideje za brze i jednostavne obroke koji su prilagodljivi svakom načinu ishrane, da motivišem i olakšam put onima koji traže zdravije alternative.

 

S' obzirom da sam gurmanska "kuvarica" u svojim receptima koristim sve obilje namirnica i začina koje mi stoje na raspolaganju. Pozitivne efekte ovakve ishrane sam osetila kroz opšte poboljšanje zdravlja, raspoloženja, stanje duha i spoljnog izgleda. Ništa sebi nisam uskratila samo sam naoštrila čula za divne ukuse koji su čekali da budu otkriveni.

 

Nadam se da će vam se svideti odabrani recepti, prilagodite ih svojim potrebama, a ja jedva čekam da vidim vaše kreativne ideje i unapred se radujem predstojećem vikendu."

 

Kao i do sad na samom dnu stranice se nalaze fotografije sa receptima. 

 Ne zaboravite posetiti IG profil

@zdravo_ja☑️

U petak šaljem podsetnik sa pravilnikom. Do tad šaljem zagrljaj i radujem se suboti! 🥳

AKO STE ZAINTERESOVANI TU JE VIDEO

VALENSIJA, april 2021.

Ako želite da pratite naredne objave na YouTube kanalu Pečat Života, znate da je pretplata, prijava ili subscribe (zavisi kako kod koga piše) besplatno. Dobrodošli ste i tamo!

megaphone-yellow-background-3d-render.jp

DATUM OBJAVE

Na Instagramu: 24.4.2021. (u toku celog dana)

Na sajtu od 24.4.2021. do ponoći 25.4.2021.

Dan ranije šaljem podsetnik sa uputstvom za objavu na Instagramu. Do tada izaberite dan koji vam odgovara da napravite jedan od dva ponuđena recepta i fotografiju. Vaše fotke čuvajte da biste u subotu mogli da ih objavite najpre na društvenoj mreži a zatim i na sajtu. 

U uputstvu ima video kako učitati sliku na sajt u slučaju da neko ima problem sa tim, neka pogleda korake kako to da odradi OVDE.

composition-valentine-s-day-february-del

RECEPTI

Slike možete download-ovati i koristiti. Ako vam odgovara, možete ih dodati prilikom vaše objave u nizu fotografija, ukoliko želite vašim pratiocima prikazati recept. Za sva pitanja oko recepata, budite slobodni da se obratite @zdravo_ja💁‍♀️