DOMAĆIN IGRE

yellow-modern-chair-isloated-white-backg

 

Dragi kulinari, na redu je 39. krug igre u kom je domaćin Marina sa profila @nislijkaubeogradu

 

U narednih par redova, ona nam se predstavila.

" Ja sam Marina i stojim iza profila @nislijkaubeogradu. Mama sam dva dečaka, po struci inženjer elektronike ali veliki zaljubljenik u kulinarstvo. Profil je nastao kao hobi nakon preseljenja iz Niša u Beograd. U želji da mi se porodica hrani zdravo odlučila sam da malo istražujem i učim kako bih svojoj porodici ponudila zdravije izbore obroka i slatkiša. Profil je neka vrsta mog ličnog kuvara i služi kao svakodnevna inspiracija za pripremu obroka. "

 

Kao i do sad na samom dnu stranice se nalaze fotografije sa receptima. 

 Ne zaboravite posetiti IG profil

@nislijkaubeogradu

U petak šaljem podsetnik sa pravilnikom. Do tad šaljem zagrljaj i radujem se suboti! 🥳

Ako niste pogledali novi video, evo prilike!

Ako želite da pratite naredne objave na YouTube kanalu Pečat Života, znate da je pretplata, prijava ili subscribe (zavisi kako kod koga piše) besplatno. Dobrodošli ste i tamo!

megaphone-yellow-background-3d-render.jp

DATUM OBJAVE

Na Instagramu: 11.12.2021.

Dan ranije šaljem podsetnik sa uputstvom za objavu na Instagramu. Do tada izaberite dan koji vam odgovara da napravite jedan od dva ponuđena recepta i fotografiju. Vaše fotke čuvajte da biste u subotu mogli da ih objavite na društvenoj mreži.

composition-valentine-s-day-february-del

RECEPTI

Slike možete download-ovati i koristiti. Ako vam odgovara, možete ih dodati prilikom vaše objave u nizu fotografija, ukoliko želite vašim pratiocima prikazati recept. Za sva pitanja oko recepata, budite slobodni da se obratite @nislijkaubeogradu💁‍♀️