DOMAĆIN IGRE

 

Dragi kulinari, dobro došli u ovogodišnje izdanje igre Zajednički obrok!

Hvala vam što ste odlučili zabavljati se i svojim prisustvom uveličati

jedinstvenu, prepoznatljivu i najoriginalniju kulinarsku online društvenu igru na Instagramu.

Stigao je 11.1. i kao po dogovoru stiže novi zadatak. Pored nove godine i novog dizajna, mi nastavljamo tamo gde smo stali. Na redu je 22. krug igre u kom je domaćin profil @recepti_za_srecu iza koga stoje Danijela i Dragana. Dve žene koje svakodnevno dele sa nama raznolike predloge za doručak, ručak i večeru, a i za slatke obroke koji su uvek dobrodošli. Dve žene koje su pristupačne, otvorenog srca i prijateljski dočekaju svakoga ko im se obrati. Izabrale smo super recepte za ovaj krug igre, iako nije bilo lako iz cele ponude izdvojiti samo dva recepta! 

Na samom dnu stranice se nalaze fotografije sa receptima. Ovog puta radi preglednosti, potrebni sastojci su na jednoj slici, a priprema na drugoj. To je razlog zašto ih ima četiri.

 Ne zaboravite posetiti profil

@recepti_za_srecu ☑️

 

U petak šaljem podsetnik sa pravilnikom. Do tad šaljem zagrljaj i radujem se suboti! 🥳

Ako ste propustili i niste pogledali snimak

KINDER ČIZKEJK kremast, savršen i neodoljiv!

Ako želite da pratite naredne objave na YouTube kanalu Pečat Života, znate da je pretplata, prijava ili subscribe (zavisi kako kod koga piše) besplatno. Dobrodošli ste i tamo!

megaphone-yellow-background-3d-render.jp

DATUM OBJAVE

Na Instagramu: 16.1.2021. (u toku celog dana)

Na sajtu od 16.1.2021. do ponoći 17.1.2021.

Dan ranije šaljem podsetnik sa uputstvom za objavu na Instagramu. Do tada izaberite dan koji vam odgovara da napravite jedan od dva ponuđena recepta i fotografiju. Vaše fotke čuvajte da biste u subotu mogli da ih objavite najpre na društvenoj mreži a zatim i na sajtu. 

U uputstvu ima video kako učitati sliku na sajt u slučaju da neko ima problem sa tim, neka pogleda korake kako to da odradi.

composition-valentine-s-day-february-del

RECEPTI

Slike možete download-ovati i koristiti. Ako vam odgovara, možete ih dodati prilikom vaše objave u nizu fotografija, ukoliko želite vašim pratiocima prikazati recept. Za sva pitanja oko recepata, budite slobodni da im se obratite @recepti_za_srecu💁‍♀️

© 2021 Pecat Zivota

  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook

Designed by Denic