hand-holding-closed-notebook (1).jpg

O meni...

Zovem se Nataša Denić i imam 37 godina. Toliko toga o meni se može saznati na osnovu priča iz ličnog iskustva o kojima govorim, da je suvišno da išta dodajem ovde.

Ono što bi vas možda zanimalo je šta o meni kaže:

modern-background-with-light-yellow-circ

 Tata  

Još kao dete bila je veoma bistra i znatiželjna. Verovala je meni, a ja sam stekao neizmerno poverenje u nju.Veoma je vredna, iskrena i ima najlepši osmeh. Ne krije  želju za nečim novim i uvek je voljna za dalju edukaciju. Možda je upravo sad pronašla sebe. Vidim da je srećna, veruje u sebe i spremna je uložiti veliki trud da ostvari svoj cilj. Nije teško primetiti kada te ona voli, jer pruža celu sebe, a čini mi se da je potpuno zadovoljna kada joj je ljubav uzvraćena. To je ispravan put ka sreći.

  Mama  

Nataša je veoma pravedna i vredna. Ima mnogo strpljenja u ostvarivanju svojih ciljeva. Ono u šta ona veruje, ne može niko i ništa da poljulja. Jako komunikativna i inteligentna. Ponosna sam što je moja ćerka.

  Brat  

Moja sestra je vrlo posvećena svakom svom poslu, a pogotovo sada kad radi ono što voli. Uvek ima strpljenja da me sasluša, prave reči da me ohrabri i savete koji daju rezultate. Opisao bih je kao jednu veselu ženu koja je uvek nasmejana. Blago njoj kad ima samu sebe i svog divnog muža sa kojim živi ljubav koju je još kao dete zamišljala.

  Tetka  

Nataša je mila, radosna, pametna, požrtvovana i istrajna. U svakom društvu je poželjna. Poslovno veoma upornu i šta naumi to i ostvari.

  Kuma  

Nataša je osoba koju poznajem 30 godina i svedok sam svih njenih promena, transformacija, loših i dobrih životnih faza. Radom na sebi postala je osoba koja voli sebe, vrednuje razlike i uči iz njih, živi pozitivno i otvoreno, voli avanturu, bajke, životinje pa i crtane filmove :). Spremna je da rizikuje, hrabro donosi odluke, čak iako nije sigurna. Ono što bih izdvojila iz svega ovog je da je najbolji prijatelj, ni malo sebična, osuđujuća ili sujetna. Harizmatična i zabavna osoba koja na vrlo spontan način okuplja ljude oko sebe.

  Muž  

Nisam još uvek upoznao osobu koja ima energije, ideje i želje za životom više od Nataše. Uvek je spremna dati maksimum kako u profesionalnom tako i u privatnom životu. Za nju kao da ne postoje granice...Izuzetno sam ponosan što je moj životni partner! 

ja.jpeg

Poslovni Partner

Marketing manager @ommade.rs

Sa Natašom smo se upoznali i krenuli u priču u igri  #zajednickiobrok i baš kao što ta igra koju je ona pokrenula nosi jednu divnu energiju, punu entuzijazma, kreativnosti i topline, takav je i naš poslovni odnos. Super-organizovana, posvećena i vesela priroda naročito prija u poslovnim aktivnostima jer daje boost za nove ideje, širenje pozitivnih vibracija, u isto vreme dok se dogovori svode na precizne i konkretne forme, funkcija zabave ne manjka i u tom balansu je snaga njenog rada. Uvek i svuda je toplo preporučujemo.